x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Yritys

Meiltä löydät laadukkaat brändit, yksilöllisen designin ja asiantuntevan palvelun. Sisustusratkaisut, jotka ovat AINA IN.
LAADUKASTA JA YKSILÖLLISTÄ SISUSTAMISTA

Kruunukaluste on jo yli 50 vuoden ajan palvellut asiakkaitaan kodin laadukkaissa sisustusratkaisuissa. Meille tärkeitä ovat korkea laatu, yksilöllinen design ja asiantunteva palvelu. Seuraamme aktiivisesti huonekalu- ja sisustusalan trendejä ja poimimme niistä parhaimmat juuri sinun kotiasi varten.

Myymäläverkostomme palvelee maanlaajuisesti Suomen suurimmissa kaupungeissa. Valikoimaamme kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä laatubrändejä, kuten Natuzzi, Furninova, Stressless, Svane, Nurmela, Niemi ja Billnäs.

IN-SUUNNITTELIJOILTA SISUSTUSAPUA

Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista IN-suunnittelupalvelua kaikissa myymälöissämme. Taitavat sisustussunnittelijamme auttavat luomaan kodistasi yksilöllisen, kauniin ja toimivan kokonaisuuden.

Sisustussuunnittelussa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kokeneet suunnittelijamme osaavat auttaa niin yksittäisen sohvan värin valinnassa kuin koko kodin, kesämökin tai terassin suunnittelussa.

Lue lisää IN-suunnittelupalvelusta ja varaa oma suunnitteluaikasi!

Tutustu myös muuhun kattavaan IN-palveluvalikoimaamme.

 

INSPIROIDU by Kruunukaluste

Tutustu Kruunukalusteen historiaan Facebookissa
16.2.2018
Laatusänkyjä lähes -50%

Kruunukaluste haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta. Siksi alensimme laadukkaimpien sänkyjemme hintoja lähes puolella.

Lue lisää

6.2.2018
Porttipuiston loppuunmyynti alkoi!

Porttipuiston liiketilamme vuokrasopimus päättyy, joten myymme kaikki liikkeen kalusteet pois suuralennuksin, jopa -60%.

Lue lisää

6.9.2017
Paljon mallipoistoja jopa -50%

Nyt kannattaa suunnata kalusteostoksille myymälöihimme.
Lue lisää

Arkisto

Ota yhteyttä