x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Yritys

Meiltä löydät laadukkaat brändit, yksilöllisen designin ja asiantuntevan palvelun. Sisustusratkaisut, jotka ovat AINA IN.
LAADUKASTA JA YKSILÖLLISTÄ SISUSTAMISTA

Kruunukaluste on jo yli 50 vuoden ajan palvellut asiakkaitaan kodin laadukkaissa sisustusratkaisuissa. Meille tärkeitä ovat korkea laatu, yksilöllinen design ja asiantunteva palvelu. Seuraamme aktiivisesti huonekalu- ja sisustusalan trendejä ja poimimme niistä parhaimmat juuri sinun kotiasi varten.

Myymäläverkostomme palvelee maanlaajuisesti Suomen suurimmissa kaupungeissa. Valikoimaamme kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä laatubrändejä, kuten Natuzzi, Furninova, Stressless, Svane, Nurmela, Niemi ja Billnäs.

IN-SUUNNITTELIJOILTA SISUSTUSAPUA

Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista IN-suunnittelupalvelua kaikissa myymälöissämme. Taitavat sisustussunnittelijamme auttavat luomaan kodistasi yksilöllisen, kauniin ja toimivan kokonaisuuden.

Sisustussuunnittelussa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kokeneet suunnittelijamme osaavat auttaa niin yksittäisen sohvan värin valinnassa kuin koko kodin, kesämökin tai terassin suunnittelussa.

Lue lisää IN-suunnittelupalvelusta ja varaa oma suunnitteluaikasi!

Tutustu myös muuhun kattavaan IN-palveluvalikoimaamme.

 

Tutustu Kruunukalusteen historiaan Facebookissa
6.8.2018
Loppuunmyynti Porttipuistossa ja Ratinassa

Nyt loppuunmyynti Porttipuistossa Vantaalla vuokrasopimuksen päättyessä maanantaihin 13.8. klo 19 asti ja kesäkalustemyymälässä Ratinassa Tampereella 30.8. asti. Myymme kaiken pois, joten nyt on hyvä tilaisuus tehdä loistavia löytöjä. Tervetuloa!

RATINAN POP UP -KESÄKALUSTEMYYMÄLÄ
Kauppakeskus Ratina
Vuolteenkatu 1
33100 Tampere
Puh. 050 3533 913
Aukioloajat: Ark. 11–19 | La 10–16 | Su 12–16

PORTTIPUISTON MYYMÄLÄ / Suljettu 14.8.2018 lähtien
Porttisuontie 4
01200 Vantaa
 

26.6.2018
Kesäkaluste-esite 2018

Vuoden 2018 kesäkaluste-esite on ilmestynyt. Esitteestä löydät läpileikkauksen tämän vuoden kesäkalustemallistoomme. Esitteestä löydät useimmat uutuusmallimme, mutta koko kesämallistomme on nähtävillä verkkokaupassamme.

Lue lisää

18.6.2018
Juhannuksen aukioloajat

Liikkeemme ovat avoinna poikkeuksellisesti juhannuksen ajan. Katso myymäläkohtaiset tiedot.

Lue lisää

Arkisto

INSPIROIDU by Kruunukaluste