x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Yritys

Meiltä löydät laadukkaat brändit, yksilöllisen designin ja asiantuntevan palvelun. Sisustusratkaisut, jotka ovat AINA IN.
LAADUKASTA JA YKSILÖLLISTÄ SISUSTAMISTA
Kruunukaluste on jo yli 50 vuoden ajan palvellut asiakkaitaan kodin laadukkaissa sisustusratkaisuissa. Meille tärkeitä ovat korkea laatu, yksilöllinen design ja asiantunteva palvelu. Seuraamme aktiivisesti huonekalu- ja sisustusalan trendejä ja poimimme niistä parhaimmat juuri sinun kotiasi varten. Myymäläverkostomme palvelee maanlaajuisesti Suomen suurimmissa kaupungeissa. Valikoimaamme kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä laatubrändejä, kuten Natuzzi, Furninova, Stressless, Svane, Nurmela, Niemi ja Billnäs.
IN-SUUNNITTELIJOILTA SISUSTUSAPUA
Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista IN-suunnittelupalvelua kaikissa myymälöissämme. Taitavat sisustussunnittelijamme auttavat luomaan kodistasi yksilöllisen, kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Sisustussuunnittelussa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kokeneet suunnittelijamme osaavat auttaa niin yksittäisen sohvan värin valinnassa kuin koko kodin, kesämökin tai terassin suunnittelussa. Lue lisää IN-suunnittelupalvelusta ja varaa oma suunnitteluaikasi! Tutustu myös muuhun kattavaan IN-palveluvalikoimaamme.  
Tutustu Kruunukalusteen historiaan Facebookissa
9.5.2019
Äitienpäivän aukioloajat

Äitienpäivänä myymälöiden aukioloajoissa on poikkeuksia.

Katso tarkemmat myymäläkohtaiset aukioloajat tästä.

Lue lisää

25.4.2019
Vapun aukioloajat

Vappuna myymälämme aukioloajoissa on poikkeuksia.

Katso tarkemmat myymäläkohtaiset aukioloajat tästä.

Lue lisää

16.4.2019
Pääsiäisen aukioloajat

Myymälöissämme on poikkeuksia aukioloajoissa pääsiäisen aikaan.

Katso tarkemmat myymäläkohtaiset aukioloajat tästä.

Lue lisää

Arkisto