x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Kotiinkuljetus

in-kuljetus
KOTIINKULJETUS MYYMÄLÄASIAKKAILLE

Mikäli et halua noutaa huonekaluja itse noutovarastostamme Ylöjärveltä, Konalasta tai Oulusta, tarjoamme ammattitaitoisen kuljetuspalvelun, jolla saat helposti ja edullisesti huonekalut suoraan kotiin kannettuna. Kotiinkuljetuksen hinta määräytyy matkan mukaan, alle 30 km matkalla alk. 60,-.


LISÄPALVELUT

IN-kuljetuksemme lisäpalveluna voit ostaa tuotteen käyttökuntoonlaiton. Käyttökuntoonlaitto sisältää pakkauksesta purkamisen, jalkojen kiinnityksen (ja muun asennustyön, jolla kaluste saadaan käyttövalmiiksi) sekä pakkausmateriaalien poisviemisen ja niiden asianmukaisen kierrätyksen. Halutessasi voimme myös viedä vanhan huonekalusi samalla kierrätykseen.


HUOMIOITAVAA IN-KULJETUSPALVELUN ASIAKKAILLE

– Ennen kuljetusta sinuun ollaan yhteydessä Hakosen kotijakelupalvelun asiakaspalvelusta toimitusajan sopimiseksi. On tärkeää, että tilauksen yhteydessä antamasi puhelinnumero on oikein, jotta sinuun saadaan puhelimitse yhteys.
– Jotta kuljetus onnistuisi ongelmitta, on tärkeä varmistaa, että kulkureitti on vapaa ja lattiat asianmukaisesti suojattu (kuljettajat käyttävät turvakenkiä myös sisätiloissa).
– Tarkistathan pakkausten lukumäärän ja pakkausten kunnon ennen lähetyksen kuittaamista. Mikäli pakkaukset ovat vaurioituneet, se tulee merkitä lähetysluetteloon.
– Huolehdithan, että kierrätykseen lähtevä vanha huonekalu on lähtövalmiina purettuna.


LISÄTIETOJA
Kotiinkuljetuksesta saat lisätietoja myyjiltämme.

 

KOTIINKULJETUS VERKKOKAUPPA-ASIAKKAILLE

– Mikäli verkkokaupan asiakkaana valitset toimitustavaksi kotiinkuljetuksen, kuljetusliike on yhteydessä sinuun puhelimitse ilmoittaakseen tarkemmasta toimitusajankohdasta.
– Kuorma-autolle pitää olla esteetön pääsy lähelle rakennusta, jotta tuote voidaan toimittaa perille asti.
– Suurien huonekalujen kohdalla asiakkaan tulee varautua auttamaan sisään kantamisessa (lukuun ottamatta Suur-Helsingin, Tampereen ja Oulun aluetta).
– Kotiinkuljetuspalveluun ei kuulu paketista purkua, jalkojen asennusta tai muuta huonekalujen kasausta. Asennus- tai kierrätyspalvelun voit ostaa tilaukseen erikseen Suur-Helsingin, Tampereen tai Oulun alueella ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluumme.

 

AMMATTITAITOINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME