x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Rahoitus

in-rahoitus_normi


JOUSTAVAA MAKSUAIKAA VERKKO-OSTOKSIIN

Verkkokaupassamme joustavuutta kodin hankintoihin antavat vasta jälkikäteen maksettava Klarna Lasku, jolla maksat ostoksesi vasta 14 vrk tilauksen saapumisen jälkeen, Klarna Tili -osamaksuvaihtoehto sekä Nordean Nettiluotto, jolla voit hakea luoton ostoksiisi vuorokauden ympäri nopeasti ja turvallisesti.

Lue lisää Klarnan maksutavoista: https://www.klarna.com/fi/tuki
Lue lisää Nordea Nettiluotosta: http://www.nordearahoitus.fi/nettiluotto


10 TAI 20 KK KOROTONTA MAKSUAIKAA MYYMÄLÄOSTOKSIIN

Toivotko joustavaa maksuaikaa kodin sisustamiseen? Mikäli et halua maksaa ostoksiasi kerralla, voit maksaa niitä useammassa erässä TUOHI MasterCard -tililuotolla. Saat 10 tai 20 kk korotonta maksuaikaa. Voit keskittyä kodin sisustamiseen ja maksaa ostokset, miten sinulle parhaiten sopii. TUOHI MasterCardilla voit tehdä ostokset myymälässämme.

TUOHI MasterCardiin liittyy suoraan myös Hintaturvavakuutus, joka on maksuton ja automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu. Jos löydät TUOHELLA ostamasi huonekalut edullisemmin 30 pv kuluessa ostopäivästä, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen vakuutusehtojen mukaisesti. Lue lisää: https://www.tuohi.fi/hintaturva.

tuohi

TUOHI-kortin ehdot

Avaa uusi vuosimaksuton TUOHI MasterCard -tililuotto ja saat ensiostolle 10 kk tai 20 kk maksuaikaa tasaerissä. TUOHI MasterCard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle TUOHI MasterCard -luotolle on 20,8 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (8/2015) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko +12 %. Tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa. Luottoraja on 1 000-10 000 euroa. TUOHI MasterCard on jatkuva luotto ja se on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja: Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.