x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin verkkokaupassa.

X

Sisustussuunnittelu

in-suunnittelu

SISUSTUSSUUNNITTELU

PALVELU VELOITUKSETTA

Kaipaatko ammattilaisen apua ja näkemystä kotisi sisustamiseen? Tarjoamme nyt asiantuntevien IN-suunnittelijoidemme apua veloituksettomana lisäpalveluna.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat luomaan kodistasi yksilöllisen, kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Sisustussuunnittelussa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kokenut sisustussuunnittelija osaa auttaa sinua niin yksittäisen sohvan värin valinnassa kuin koko kodin, kesämökin tai terassin suunnittelussa.

Tutustu suunnittelijoihimme

 

PALVELUKUVAUS

1. IN-suunnittelijaltamme saat suunnitelman huoneen kalusteista ja tilaratkaisusta. Suunnitelmassa käytetään Kruunukalusteen mallistoa.

2. Kun tulet sovittuun suunnittelutapaamiseen, ota mukaasi mahdollisimman paljon tietoa tilasta: valokuvia, värimalleja esim. tapeteista, tilan mitat ja mahdollinen pohjapiirrustus – ja riittävästi aikaa.

3. IN-suunnittelupalvelu on asiakkaalle täysin veloitukseton lisäpalvelu.

 

VARAA AIKA SUUNNITTELIJALLE

Täytä alla oleva lomake ja kerro lyhyesti sisustushaasteistasi, niin suunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä suunnitteluajan varaamiseksi. Voit myös tulla suoraan myymälään tapaamaan suunnittelijoitamme.

    Minkä tilan suunnitteluun kaipaat apua?*