x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Sisustussuunnittelijat

SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Nämä ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat auttavat sinua Tampereella (Pirkanmaa) ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat ammattilaisen apua kotisi tai terassisi sisustussuunnitteluun! Suunnittelupalvelumme on asiakkaillemme täysin veloitukseton.

anneAnne Kotiranta

TAMPEREEN MYYMÄLÄ
anne.kotiranta@kruunukaluste.fi
puh. 03 3122 7729

Olen kuulunut Kruunukalusteen tiimiin vuodesta 2007. Sisustusalalta kokemusta on kertynyt reilut 18 vuotta. Huonekalujen lisäksi minulla on vankka kokemus matoista ja tekstiileistä. Sisustussuunnittelijan koulutuksen olen hankkinut AJK:ssa Helsingissä. Kysy rohkeasti apuani! Suunnitellaan sinulle, tilallesi ja kukkarollesi sopiva toimiva ja tyylikäs ratkaisu.

 

 

 

mariaMaria Muranen

OULUN MYYMÄLÄ
maria.muranen@kruunukaluste.fi
puh. 050 304 3211

Olen valmistunut sisustusalan artesaaniksi vuonna 2002 ja toiminut yrittäjänä siitä asti. Työskentelin jo sisustusopintojeni aikana Oulun Kruunukalusteessa. Valmistuttuani siirryin yrittäjyyteni lisäksi Stockmannin palvelukseen ja työskentelin siellä lähes yhdeksän vuotta huonekalu- ja sisustusosastolla, josta sitten vuonna 2010 tein paluun Kruunukalusteelle. Teen edelleen sisustussuunnittelua yksityisenä yrittäjänä sekä Kruunukalusteen asiakkaille. Koen suurta iloa olla mukana erilaisten ihmisten kanssa uudistamassa heille tärkeitä tiloja!