x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

 VERKKOKAUPASSA ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN UUSIIN TILAUKSIIN.

X

Sisustussuunnittelijat

SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Nämä ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat auttavat sinua Tampereella (Pirkanmaa) ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat ammattilaisen apua kotisi tai terassisi sisustussuunnitteluun! Suunnittelupalvelumme on asiakkaillemme täysin veloitukseton.

anneAnne Kotiranta

TAMPEREEN MYYMÄLÄ
anne.kotiranta@kruunukaluste.fi
puh. 043 8250 983

Olen kuulunut Kruunukalusteen tiimiin vuodesta 2007. Sisustusalalta kokemusta on kertynyt reilut 18 vuotta. Huonekalujen lisäksi minulla on vankka kokemus matoista ja tekstiileistä. Sisustussuunnittelijan koulutuksen olen hankkinut AJK:ssa Helsingissä. Kysy rohkeasti apuani! Suunnitellaan sinulle, tilallesi ja kukkarollesi sopiva toimiva ja tyylikäs ratkaisu.

 

 

 

mariaMaria Muranen

OULUN MYYMÄLÄ
maria.muranen@kruunukaluste.fi
puh. 044 9063 625

Olen valmistunut sisustusalan artesaaniksi vuonna 2002 ja toiminut yrittäjänä siitä asti. Työskentelin jo sisustusopintojeni aikana Oulun Kruunukalusteessa. Valmistuttuani siirryin yrittäjyyteni lisäksi Stockmannin palvelukseen ja työskentelin siellä lähes yhdeksän vuotta huonekalu- ja sisustusosastolla, josta sitten vuonna 2010 tein paluun Kruunukalusteelle. Teen edelleen sisustussuunnittelua yksityisenä yrittäjänä sekä Kruunukalusteen asiakkaille. Koen suurta iloa olla mukana erilaisten ihmisten kanssa uudistamassa heille tärkeitä tiloja!