x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Verkkokaupassa ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin.

X

Cane-line
Mega-aurinkopeti

Cane-line
Mega-aurinkopeti

3 910,00 

Cane-linen tyylikäs ja rentouttava aurinkopeti sopii täydellisesti lämpimiin lomapäiviin ja yhdessäoloon. Kätisyys valittavissa.

Mega-aurinkopedin materiaalit ovat Quick Dry Foam erikoispehmuste ja Soft Touch kangas. Molemmissa materiaaleissa on antibakteerinen suoja, joka ehkäisee esimerkiksi homeen muodostumista kankaaseen. Materiaalit kestävät erinomaisesti myös vesisadetta.

Kestävästä Cane-line kuidusta valmistettu aurinkopeti on paitsi sään -ja kulutuksenkestävää mutta myös ympäristöystävällistä.

Aurinkopetiä ei tarvitse huoltaa, lian pyyhkiminen pinnalta riittää. Materiaalit kestävät UV-säteilyä, eivätkä pelästy vesisadetta tai pakkasta. Vaikka aurinkopeti kestää eri sääolosuhteita, niin sitä suositellaan säilyttämään katoksessa tai sisätiloissa jotta se säilyttää upean ulkonäkönsä vielä vuosienkin päästä. Kastuessaan päällinen kuivuu noin tunnin.

Istuintyynyjen päällikankaassa on vetoketju, joten päällikankaan pystyy tarvittaessa pesemään myös pesukoneessa, pesuaste 30°C.

Koko:
128 x 180 x 91 cm.
Istuinkorkeus 41 cm.

Materiaalit:
Alumiinijalat, runko harmaata köysimäistä materiaalia. Harmaat pehmusteet.

Väri:
Harmaa.

Lisätiedot:
Tutustu myös muihin kesäkalusteisiimme.

Poista


Tilaustuote, toimitusaika 3 viikkoa.

Cane-line

Cane-Line suunnittelee ja valmistaa huonekaluja sekä ulko -että sisäkäyttöön. Cane-Linen ulkomalliston tarkoituksena on parantaa ulkona vietetyn aikaa tyylikkäillä, käytännöllisillä ja mukavilla kalusteilla.

Lue lisää

Kysy tästä tuotteesta