x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Verkkokaupassa ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin.

X

Furninova
Birmingham-nojatuoli

Furninova
Birmingham-nojatuoli

654,00 1 007,00 

Furninovan klassinen ja kaunis Birmingham-sarjan nojatuoli. Kankaisessa tuolissa on kaksipuoliset tyynyt sekä istuimessa että selkänojassa ja kankaan voi vesipestä tai viedä pesulaan.

Verkkokaupasta on ostettavissa Birmingham-nojatuoli Da Vinci -kankaalla joko persikan tai hiekan värisenä. Tuolin jalat ovat yhditelmä tummaa puuta ja tummaa, hapetettua metallia. Tuolin runko on 100 % FSC-sertifioitua puuta. Täytteeksi voi valita joko höyhenen kylmävaahdon, ja tuoliin voi ostaa yhteensopivan rahin.

Muut jalka- ja verhoiluvärit ovat ostettavissa myymälöistämme. Furninovan kaikki kangasvaihtoehdot ovat katseltavissa täällä ja nahkavaihtoehdot täällä.

Myös jalkavärejä on useita. Voit valita nojatuoliin joko neljä kokopuista jalkaa tai kaksi kokopuista jalkaa taakse ja metalliset pyörät eteen. Pyöriä saa messinkisenä, kromattuna ja happokäsiteltynä. Lisäksi tuoliin on saatavilla muotoonommellut käsinojasuojat.

Koko:
Nojatuoli 89 x 100 x 85 cm, käsinojan korkeus 57 cm.
Rahi 82 x 56 x 48 cm.

Verhoilu:

Da Vinci Peach tai Sand (56 % viskoosi, 20 % pellava, 15 % puuvilla, 9 % polyesteri).
Martindale 45 000.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Jalat tummaa puuta/hapetettua metallia.
Täyte kylmävaahto tai höyhen.

Lisätiedot:
Tutustu saman sarjan Birmingham-divaaniin.

Poista


Tilaustuote, toimitusaika-arvio 10–12 viikkoa.
Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Furninova

Tarjous voimassa 4.2.2021 saakka.

Ruotsalainen Furninova valmistaa lähes 700 sohvaa ja tuolia päivässä. Furninovan laaja materiaalivalikoima auttaa räätälöimään jokaisen tuotteen asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti, panostaen laatuun, mukavuuteen ja käytännöllisiin ratkaisuihin.

Furninova tunnetaan vastuullisuudestaan, ja yritys on Forest Stewardship Councilin (FSC) jäsen. Kaikissa Furninovan puurakenteisissa tuotteissa käytetään 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Lue lisää

Kysy tästä tuotteesta
    Saatat myös pitää näistä: