x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin verkkokaupassa.

X

Furninova
Karetta-nojatuoli

Furninova
Karetta-nojatuoli

630,00 1 045,00 

Ilmava, tyylikäs ja rento, sellainen on Furninovan Karetta-tuoli. Tuolin särmikkyys tulee pelkistetystä rungosta ja upeasta pystyrimoitetusta selkänojasta.

Tuolin runko on valmistettu 100 % FSC-sertifioidusta puusta. Runkoväriksi voi valita joko mustan, valkoisen tai tammen ja täytteeksi kiinteän kylmävaahdon tai höyhenen.

Verkkokaupasta on ostettavissa Karetta-nojatuoli mustalla Fantasy-nahalla, ruskealla Grizzly-nahalla, taupella Bergamo-nahalla sekä joko harmaalla- vaalealla tai tummanharmaalla Evita-kankaalla verhoiltuna.

Muut verhoilu- ja jalkavaihtoehdot ovat ostettavissa myymälöistä. Furninovan kaikki kangasvaihtoehdot ovat katseltavissa täällä ja nahkavaihtoehdot täällä.

Koko:
70 x 85 x 81 cm.

Rungon väri:
Musta, valkoinen ja tammi.

Verhoilu:
Musta Fantasy-nahka.
Ruskea Grizzly-nahka.
Taupe Bergamo-nahka.
Harmaa Evita Grey, tummanharmaa Evita Antracit tai vaalea Evita Pearl (54, % polyesteri, 38,5 % akryyli, 6,6 % viskoosi).
Martindale 25 000.
Konepesu max. 30° C.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Lisätiedot:
Tyynyissä on irrotettava verhoilu.
Tutustu myös muihin nojatuoliimme.

Poista


Tilaustuote, toimitusaika-arvio 10–12 viikkoa.
Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.
Tuote on ostettavissa vain myymälästä.

Furninova

Ruotsalainen Furninova valmistaa lähes 700 sohvaa ja tuolia päivässä. Furninovan laaja materiaalivalikoima auttaa räätälöimään jokaisen tuotteen asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti, panostaen laatuun, mukavuuteen ja käytännöllisiin ratkaisuihin.

Furninova tunnetaan vastuullisuudestaan, ja yritys on Forest Stewardship Councilin (FSC) jäsen. Kaikissa Furninovan puurakenteisissa tuotteissa käytetään 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Lue lisää

Kysy tästä tuotteesta