x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

 VERKKOKAUPASSA ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN UUSIIN TILAUKSIIN.

X

KruunuDesign
Oscar-kulmasohva

KruunuDesign
Oscar-kulmasohva

3 625,00 5 444,00 

KruunuDesignin Oscar-kulmasohva tarjoaa lokoisia lepohetkiä ja täydellistä mukavuutta. Sohva on osa KruunuDesignin Oscar-sarjaa, johon kuuluvat kulmasohvan lisäksi myös 3-istuttava sohva sekä divaanisohva. Sohvamallisto on vapaasti moduloitavissa, joten myymälöidemme henkilökunta auttaa rakentamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan sohvan, mikäli valmiista kokoonpanoista ei löydy mieleistä vaihtoehtoa.

Verkkokaupassa kulmasohvan verhoiluvaihtoehdot ovat beige Iris-kangas tai vaalea Nancy-kangas. Verhoilun voi valita joko kiinteänä tai irrotettavana. Verkkokauppakankaiden lisäksi myymälöissämme on esillä laaja kangasvalikoima, josta löytyy lisää tyylikkäitä verhoiluvaihtoehtoja.

Kulmasohva on saatavilla kahdessa eri koossa joko täysmittaisena tai 3 + 2 -istuttavana. Pienemmässä sohvassa lyhyemman osan voi valita joko oikealle tai vasemmalle.

Koot:
Iso 3+3-istuttava: 303 x 303 x 88 cm
Pieni 3+2-istuttava: 303 x 208 x 88 cm

Värit ja materiaalit:
Vaalea Nancy-kangas: 46 % akryyli, 44 % polyesteri, 10 % puuvilla.
Beige Iris-kangas: 65 % akryyli, 20 % polyesteri, 11 % viskoosi, 4 % pellava.

Lisätiedot:
Tutustu myös muihin sohviimme.

Poista


Tilaustuote, toimitusaika 7–8 viikkoa.

KruunuDesign

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma maahantuontimerkki. Mallisto sisältää moderneja ruokailutilan kalusteita, säilytyskalusteita, sohvapöytiä ja kesäkalusteita.

Kysy tästä tuotteesta