x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin verkkokaupassa.

 

X

LOVI
Salsa-sohva

LOVI
Salsa-sohva

1 150,00 1 538,00 

LOVIn Salsa-sohva on raikkaudessaan puhdas ilo silmälle. Pehmeät muodot yhdistyvät selkeisiin linjoihin, ja lopputuloksena on moderni mutta samalla harmoninen kokonaisuus.

Sohvan runko on valmistettu 100 % FSC-sertifioidusta puusta. Täyte on kiinteää kylmävaahtoa, ja lisäksi sohvassa on teräsjouset. Sohvassa on mustat metallijalat ja verhoilun voi valita oman maun mukaan.

Verkkokaupassa on myynnissä sohva harmaalla struktuurikankaalla, ruskealla ekonahalla, keltaisella sametilla, mustalla nahalla (Nero Black) tai tummansinisellä puuvillalla verhoiltuna. Muut verhoilu- ja jalkavärit ovat myynnissä myymälöissämme.

Koko:
3-istuttava 228 x 95 x 75 cm.
Istuinkorkeus 42 cm.

Verhoiluvaihtoehdot:
Harmaa struktuurikangas.
Ruskea ekonahka.
Keltainen sametti.
Musta nahka (Black Nero).
Tummansininen puuvilla.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitu puu.
Standard kylmävaahtotäyte, teräsjouset.
Mustat metallijalat.

Lisätiedot:
Tutustu myös muihin sohviimme.

 
Poista


Tilaustuote, toimitusaika-arvio 6–8 viikkoa.
Tarkka toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

LOVI

Käsityötaito, laatu ja kokemus yhdistettynä skandinaavisiin perinteisiin. Tälle perustalle on rakennettu LOVI, joka yhdistelee modernia muotoilua, mukavuutta ja kestävyyttä tasolla, jolle vain harva tekijä yltää.

LOVI Furniture on SITS Furniture Groupin itsenäinen tuotemerkki. Vastuullinen yritys käyttää tuotteiden valmistuksessa ainoastaan 100 % FSC-sertifioitua puuta, ja tuotteet valmistetaan LOVIn tehtaalla Puolassa.

Lue lisää

Kysy tästä tuotteesta
    Saatat myös pitää näistä: