x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Ilmainen toimitus uusiin tilauksiin | 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.

X

Rowico
Dalton-ruokaryhmä

Rowico
Dalton-ruokaryhmä

NYT 659,00  (norm. 1 899,00 )

Rowicon rustiikkisen Dalton-sarjan ruokaryhmä ihastuttaa rouheudellaan! Pöydän vierekkäin ladotut, massiivipuusta valmistetut lankut on lakattu kauniin mustaksi, ja kokonaisuuden viimeistelee hillitty ja eleetön, harmaa metallirunko.

Ruokaryhmän erinomaisuus piilee siinä, että se sopii yhtä lailla niin moderniin kaupunkilaiskotiin kuin maaseudulla pirtin pöydäksi. 180 cm pitkän pöydän ympärille mahtuu suurempikin seurue.

Jokainen pöytä on yksilöllinen, sillä pöydän kansi on valmistettu havupuusta. Pinta elää, ja sen vuoksi siinä näkyvät puun värin ja tiheyden luonnolliset vaihtelut.

Ryhmän Fairbanks-tuoli on kevyt ja moderni lisä ruokailutilan sisustukseen. Tuolin istuinosa on verhoiltu tummanharmaalla puuvilla-polyesterisekoiteella, ja siro jalka on mustaksi maalattua metallia.

Ryhmän kuuluu pöytä ja kuusi tuolia.

Koot:
Pöytä 180 x 90 x 75 cm.
Tuoli 55 x 47 x 87 cm.
Istuinkorkeus 48 cm.
Istuinsyvyys 44 cm.

Materiaalit:
Pöytä mustaksi lakattua massiivipuuta, jalat harmaata metallia.
Tuolissa harmaa kangasverhoilu (80 % puuvilla, 20 % polyesteri), jalat mustaksi maalattua metallia.

VarastossaToimitusaika 3–7 arkipäivää.

Rowico

Halmstadilainen yhtiö tuo laadukkaita huonekaluja pohjoismaisiin koteihin yli 40 vuoden kokemuksella. Yrityksen kantavana ajatuksena on luoda kauniimpi ja viihtyisämpi arki tarjoamalla monipuolisen valikoiman kalusteita jokaiseen sisustusmakuun.

Lue lisää

Kysy tästä tuotteesta