x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Torkelson
Orust-nojatuoli + rahi

Torkelson
Orust-nojatuoli + rahi

NYT 595.00 (norm. 991.00)

Torkelsonin Orust-nojatuoli on perinteisen tyylikäs nojatuoli, joka tuo mieleen kodin lämmön ja turvan. Tuolin runko on valkoiseksi maalattua puuta, ja tyynyt on verhoiltu harmaalla Oslo-kankaalla. Rahi sisältyy hintaan.

Tuoli on ostettavissa edulliseen outlet-hintaan vain Tampereen Lielahden myymälästämme.

Koot:
Tuoli 72 x 83 x 105 cm.
Rahi 56 x 38 x 38 cm.

Verhoilu:
Runko valkoiseksi maalattua puuta.
Tyynyt harmaa Oslo-kangas.

Lisätiedot:
Tuote on ostettavissa vain Tampereen Lielahden myymälästämme.

595

Varasto loppuTorkelson on yksi Ruotsin vanhimmista huonekaluvalmistajista. Tehtaan tuotantotiloista on toimitettu laadukkaimpia huonekaluja skandinaavisiin koteihin jo 1950-luvulta lähtien. Torkelsonin tuotteissa näkyy korkea laatu, sillä valmistuksessa käytetään pelkästään ensiluokkaisia materiaaleja. Muotoilussa puolestaan yhdistellään uutta ja vanhaa, klassista ja nuorekasta. Toiminnan johtoajatuksena on kehittää valikoimaa jatkuvasti, jotta asiakastyytyväisyys olisi taattu myös tulevaisuudessa.

Tuote ostettavissa
Tampere Lielahti
Taninkatu 2
33400 Tampere

Torkelson

Torkelson on yksi Ruotsin vanhimmista huonekaluyrityksistä. Perustamisestaan lähtien, 1950-luvulta, yritys on toimittanut laadukkaita huonekaluja skandinaavisiin koteihin jälleenmyyjiensä kautta. Torkelsonin tuotteissa näkyy korkea laatu, sillä valmistuksessa käytetään pelkästään ensiluokkaisia materiaaleja. Muotoilussa puolestaan yhdistellään uutta ja vanhaa, klassista ja nuorekasta. Toiminnan johtoajatuksena on kehittää valikoimaa jatkuvasti, jotta asiakastyytyväisyys olisi taattu myös tulevaisuudessa.

Kysy tästä tuotteesta