x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin verkkokaupassa.

X

Valmistajat

VM Carpet

Jokaiseen VM Carpetin mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.

Lue lisää

Toplux

Toplux suunnittelee, tuottaa ja markkinoi tuoleja ja muita kalusteita niin toimistoihin kuin julkisiin tiloihin.

Lue lisää

Lalee

Saksalaisen Laleen mattovalikoima on täydellinen yhdistelmä innovatiivisuutta, yksilöllisyyttä, ainutlaatuista muotoilua ja äärimmäisen korkeita laatustandardeja.

Lue lisää

LOVI

LOVI yhdistelee modernia muotoilua, mukavuutta ja kestävyyttä tasolla, jolle vain harva tekijä yltää.

Lue lisää

Cura of Sweden

CURA of Sweden työskentelee innovatiivisten makuuhuonetuotteiden kanssa, jotka edistävät parempaa unta.

Lue lisää

Canett

Tanskalainen Canett on yksi Pohjoismaiden johtavista huonekalutoimittajista.

Lue lisää

Innovation Living

Innovation Living jatkaa ylpeänä tanskalaisen muotoilun kunniakkaita perinteitä.

Lue lisää

Bodahl Møbler

Tanskalainen Bodahl Møbler panostaa korkeaan laatuun, hyvään käsityötaitoon ja maalaismaiseen ilmeeseen.

Lue lisää

Eero Saarinen Collection

Eero Saarinen Collection sisältää persoonallisia ja tyylikkäitä tuoleja ja raheja.

Lue lisää

Cane-line

Cane-line suunnittelee ja valmistaa huonekaluja sekä ulko -että sisäkäyttöön.

Lue lisää

Connubia

Italialaisen Connubian tyylikkäät pöydät ja tuolit syntyvät tinkimättömän ammattitaidon tuloksena, sillä Connubia kehittää osaamistaan jatkuvasti uusiin ulottuvuuksiin rajoja rikkoen mutta samalla per

Lue lisää

Huonekalutehdas Seppänen Oy

Huonekalutehdas Seppänen Oy valmistaa parhaista raaka-aineista käsityönä viimeisteltyjä suomalaisia huonekaluja.

Lue lisää

Skovby

Tanskalaista Designia jo yli 80 vuotta Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja ja perheyritys, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden.

Lue lisää

Valaisin Grönlund

Valaisin Grönlund on laadukkaiden sisustusvalaisimien ja lampunvarjostimien valmistaja ja maahantuontiyritys.

Lue lisää

Brafab

Ruotsalaisyhtiö, jolla on laaja valikoima kesäkalusteita jokaisen kesäpihan tarpeisiin. Brafabin puutarhakalusteet ovat ennen kaikkea laadukkaita ja kestäviä.

Lue lisää

Trio

Vuonna 1991 perustettu Trio on Euroopan johtava valaisintoimittaja. Mallistossa on moderneja ja trendikkäitä valaisimia jokaiselle sisustajalle sopivaan hintaan.

Lue lisää

Secto Design

Secto Design on kotimainen designvalaisimiin erikoistunut yritys. Skandinaavisen selkeät ja kaunislinjaiset valaisimet ovat arkkitehti Seppo Kohon suunnittelmia ja ne valmistetaan käsityönä.

Lue lisää

Progress

Seinäjoella toimiva Uness valmistaa laadukkaita ja yksilöllisiä suomalaisia vuoteita jo viiden vuosikymmenen kokemuksella. Kaikki Unessin tuotteet on varustettu Avainlippu-tunnuksella.

Lue lisää

Kamjo

Kamjo by Niemi on perinteikkään Niemen Tehtaiden ja ruotsalaisen Kamjon vuonna 2012 aloitettu yhteistyön tulos. Kamjo täyttää vaativimmankin nukkujan kriteerit laadukkaasta yöunesta.

Lue lisää

Svane

Svane®-vuoteiden valmistaja on norjalainen Ekornes. Edistyksellisen IntelliGel®-kennorakenteen ansiosta Svane-patjat mukautuvat kehon muotoon täydellisesti, taaten rentouttavan unen.

Lue lisää

Hiipakka

Suomalainen perheyritys valmistaa kalusteita, joissa yhdistyvät oikea hinta, laatu ja tyylikkyys. Hiipakan kestävät ja toiminnalliset säilytyskalusteratkaisut tuovat tyylikästä ilmettä koko kotiin.

Lue lisää

Niemi

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluu mm. Gustav.

Lue lisää

Lundbergs Möbler

Ruotsalaisen perheyrityksen Lundbergs Möblerin valikoimasta löytyvät huonekalut harmonisen ja käytännöllisen ruokailutilan kalustamiseen, jossa puinen ruokapöytä on kodin sydän.

Lue lisää

Rowico

Halmstadilainen yhtiö tuo pääasiassa laadukkaita puisia ja valmiiksi kasattuja huonekaluja kauniimpaan ja viihtyisämpään arkeen yli 40 vuoden kokemuksella.

Lue lisää

Hans K

Hans K on ruotsalainen perheyritys, joka suunnittelee ja tuo markkinoille Aasiassa valmistettuja huonekaluja, ruokaryhmistä säilytyskalusteisiin. Suunnittelussa panostetaan kestävään kauneuteen.

Lue lisää

Artwood

Vuonna 1969 perustettu ruotsalaisyhtiö tuo markkinoille laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita ympäri maailmaa. Artwoodin valikoimaan kuuluu laaja kattaus mm. sohvia ja hyllystöjä.

Lue lisää

Pedro

Pedro on suomalainen huonekaluvalmistaja, jonka korkealaatuinen kalustemallisto tarjoaa laatua ja käyttöä kestävää designia jokaiseen kotiin. Valikoimassamme ovat Pedron kauniit ruokapöydän tuolit.

Lue lisää

Pohjanmaan Kaluste

Pohjanmaan tuo modernisoitua kotimaista käsityöperinnettä kalustevalmistukseen. Etelä-Pohjanmaalla, Kurikassa, toimiva yritys on yksi pohjoismaiden merkittävimmistä kalustevalmistajista.

Lue lisää

Bröderna Anderssons

Perinteikäs jo 100-vuotias ja kolmannen sukupolven johtama ruotsalainen kalusteyhtiö valmistaa yksilöllisiä ja korkealaatuisia sohvakalusteita. Valikoimassa on yli 300 kaunista verhoiluvaihtoehtoa.

Lue lisää

BD Möbel

BD Möbel on suomalainen perheyritys, joka valmistaa nahkaisia nojatuoleja ja sohvia käsityönä. Korkealaatuiset valmistusmenetelmät ja -materiaalivalinnat takaavat ensiluokkaisen istumismukavuuden.

Lue lisää

Stressless

Stressless®-tuotteiden valmistaja on norjalainen Ekornes. Stressless®-lepotuolit ja sohvat on kehitetty istuvan kehon liikkumisen ja tuen tarpeisiin, luoden vallankumouksellista mukavuutta.

Lue lisää

Natuzzi Editions

Natuzzi Editions on Natuzzi-yhtymän brändi, joka valmistaa nahkasohvia ja -tuoleja, joissa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja toteutettu italialaisella tyylitajulla.

Lue lisää

Natuzzi

Natuzzi on Italian suurin huonekaluvalmistaja ja merkittävä valmistaja maailmanlaajuisesti. Natuzzin sertifioitu laatu ja laaja materiaalivalikoima takaavat yksilölliset ja laadukkaat kalusteet.

Lue lisää

Furninova

Ruotsalainen Furninova valmistaa lähes 700 sohvaa ja tuolia päivässä. Furninovan laaja materiaalivalikoima auttaa räätälöimään jokaisen tuotteen asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

Lue lisää