x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

 VERKKOKAUPASSA ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN UUSIIN TILAUKSIIN.

X

Cura of Sweden

Tuoteryhmät

Peitot

Kotisivut

https://curaofsweden.com/fi/

CURA of Sweden on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2017.

Yritys työskentelee innovatiivisten makuuhuonetuotteiden kanssa, jotka edistävät parempaa unta.

Nopeasti kasvavan tuotevalikoiman ja suuren jakeluverkoston avulla yritys pyrkii saavuttamaan pitkän aikavälin tavoitteen tulla maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi innovatiivisten ja laadukkaiden makuuhuoneen tuotteiden osalta, paremman unen ja hyvinvoinnin puolesta.

Uni on hyvän terveyden perusta, ja makuuhuoneen tuotteiden valinnalla on suuri vaikutus unen laatuun. Siksi yritys näkee tehtävänsä makuuhuoneen tuotteiden kehittämisessä suurena vastuuna. Yrityksen missio on muuttaa yleistä suhtautumista makuuhuonetuotteiden ostamista kohtaan terveyden ja laadun puolesta ja auttaa tuotteiden kautta parantamaan unen laatua ja terveyttä. Huolellisen tutkimustyön ja suunnittelun avulla yritys pyrkii kehittämään innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka edistävät terveellisen ja mukavan nukkumisen edellytyksiä.

Näillä keinoin yritys haluaa auttaa mahdollisimman monta ihmistä saavuttamaan paremman terveyden tuotteidensa avulla ja lisäämään viestinnän kautta ymmärrystä unen vaikutuksista kansanterveyteen ja koko yhteiskuntaan.