x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin verkkokaupassa.

X

Furninova

Ruotsalainen Furninova valmistaa lähes 700 sohvaa ja tuolia päivässä. Furninovan laaja materiaalivalikoima auttaa räätälöimään jokaisen tuotteen asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti, panostaen laatuun, mukavuuteen ja käytännöllisiin ratkaisuihin.

Furninova tarjoaa inspiroivaa yksilöllisyyttä. Laajaan sohvamallistoon kuuluu sekä kauniita klassikkomalleja että moderneja uutuuksia. Yksilöllisesti valmistettavat sohvat mukautetaan aina asiakkaan toiveisiin, juuri sinun käsitykseesi mukavuudesta. Lähes 500 kangas- ja nahkavaihtoehtoa tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden valita yksilöllinen sohvakokonaisuus. Malleja, verhoilumateriaaleja ja lisätarvikkeita voidaan yhdistää toivomallasi tavalla. Joustava valmistus ja yksilöllisten toiveiden täyttäminen innostavat ja inspiroivat sisustamaan.

Furninovan valikoimaan kuuluu myös lamppuja, mattoja ja muita oheistuotteita, kuten raheja ja sisustustyynyjä, joilla luot tyylikkäitä sisustuskokonaisuuksia.

Furninovan tytärbrändejä ovat kesäkalusteita valmistava Brafab, nojatuoleja valmistava Conform sekä sohvapöytiä ja säilytyskalusteita valmistava Woodpoint.