x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin verkkokaupassa.

X

Kamjo

Kamjo by Niemi on perinteikkään Niemen Tehtaiden ja ruotsalaisen Kamjon vuonna 2012 aloitettu yhteistyön tulos. Tavoitteena on ollut luoda patjamallisto, jossa keskeisenä ajatuksena on luoda nukkujalle luonnollinen ja hyvä uni luonnonmukaisilla ja korkealaatuisilla materiaaleilla. Kamjo täyttääkin vaativimmankin nukkujan kriteerit laadukkaasta ja täydellisestä yöunesta.

Pitkän suunnittelutyön ja testauksen tuloksena on syntynyt kahdeksan patjan Kamjo-mallisto. Korkealaatuisten patjojen valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnollisia ja laadukkaita materiaaleja, kuten hevosenjouhta, kashmirvillaa, puuvillaa ja maissikuitua.

Malliston lippulaiva on Golden People –sänky, joka on erittäin korkealaatuinen jenkkisänky. Sen valmistuksessa käytetään jousistona peräti kolmea erilaista jousityyppiä päällekkäin. Tämän ansiosta patja mukautuu nukkujan kehon muotoihin täydellisesti. Vuoteessa on pehmustekerroksia yhteensä 21. Golden People valmistetaan aina käsityönä tilauksen ja toiveiden mukaisesti.