x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin verkkokaupassa.

X

Pedro

Pedro on suomalainen huonekaluvalmistaja, jonka korkealaatuinen kalustemallisto tarjoaa laatua ja käyttöä kestävää designia jokaiseen kotiin. Valikoimassamme korostuvat erityisesti Pedron kauniit ruokapöydän tuolit.

Pedro on perustettu vuonna 1988, ja tehdas sijaitsee Nastolassa. Pedron tuotesuunnittelu toteutetaan yhdessä asiakkaiden ja suunnittelijoiden kanssa. Pedro tekee yhteistyötä sisustusarkkitehti Tapio Anttilan kanssa, joka vastaa uusien tuotteiden tuotekehityksestä. Perinteistä puuntyöstötaitoa hyödynnetään uusien kalusteiden vaativissa yksityiskohdissa, ja tuotannossa yhdistyvät joustavasti sarjatuotanto ja käsityö. Tapio Anttilan muotoilu perustuu innovatiivisuuteen ja arjen käytettävyyteen. Kaikki tuotteet on testattu kotiolosuhteissa, jotta toimivuus on voitu varmistaa ennen markkinoille viemistä. Tapio Anttilan tuotemuotoilu on myös moneen kertaan palkittua.

Kun toivot ruokailutilaan laatua, käytettävyyttä ja kaunista muotoilua, tutustu Pedron tuotteisiin. Pedro Koti -konsepti tuo kotimaiset, laadukkaat, kestävät ja tyylikkäät huonekalut suomalaiseen, vaativaan sisustusmakuun.