x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Yritys

Meiltä löydät laadukkaat brändit, yksilöllisen designin ja asiantuntevan palvelun. Sisustusratkaisut, jotka ovat AINA IN.
LAADUKASTA JA YKSILÖLLISTÄ SISUSTAMISTA
Kruunukaluste on jo yli 50 vuoden ajan palvellut asiakkaitaan kodin laadukkaissa sisustusratkaisuissa. Meille tärkeitä ovat korkea laatu, yksilöllinen design ja asiantunteva palvelu. Seuraamme aktiivisesti huonekalu- ja sisustusalan trendejä ja poimimme niistä parhaimmat juuri sinun kotiasi varten.Myymäläverkostomme palvelee maanlaajuisesti Suomen suurimmissa kaupungeissa. Valikoimaamme kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä laatubrändejä, kuten Natuzzi, Furninova, Stressless, Svane, Nurmela, Niemi ja Billnäs.
IN-SUUNNITTELIJOILTA SISUSTUSAPUA
Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista IN-suunnittelupalvelua kaikissa myymälöissämme. Taitavat sisustussunnittelijamme auttavat luomaan kodistasi yksilöllisen, kauniin ja toimivan kokonaisuuden.Sisustussuunnittelussa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kokeneet suunnittelijamme osaavat auttaa niin yksittäisen sohvan värin valinnassa kuin koko kodin, kesämökin tai terassin suunnittelussa.Lue lisää IN-suunnittelupalvelusta ja varaa oma suunnitteluaikasi!Tutustu myös muuhun kattavaan IN-palveluvalikoimaamme
Tutustu Kruunukalusteen historiaan Facebookissa
18.5.2020
Helatorstain aukioloajat

Myymälämme palvelevat myös helatorstaina 21.5.2020.

Lue lisää

8.5.2020
Onnea äideille!

Myymälöiden aukioloajat sunnuntaina 10.5.2020

Lue lisää

27.4.2020
Iloista vappua!

Myymälämme on suljettu 1.5.2020.

Lue lisää

Arkisto