x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Verkkokaupassa ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin.

X

Cura of Sweden
Minky-painohuopa

Cura of Sweden
Minky-painohuopa

115,00 

Painopeittoja käytetään erilaisten unihäiriöiden ehkäisemisessä ja hoitamisessa. Painopeiton tuoma paine herättelee ihon reseptoreita, minkä seurauksena keho tuottaa ja vapauttaa enemmän mielihyvähormoneja. Lopputuloksena saadaan rentoutunut olo ja parempi uni suurimmalle osalle käyttäjistä.

Ruotsalaisen CURA® of Swedenin Minky-painohuopa takaa täydelliset rentoutumisen hetket kotisohvalla pitkän päivän jälkeen. Huovan rakenne on samankaltainen muiden Cura-tuotteiden kanssa. Peiton sisus koostuu lasihelmistä, jotka on vuorattu polyesterivanulla ja -kankaalla mukavuuden ja kestävyyden maksimoimiseksi. Peiton päällikangas on helppohoitoista polyesteria.

Huovan vakiopaino on 6 kg, ja pakkauksessa on mukana huovalle sopiva säilytyspussukka.

Koko:
140 x 200 cm.

Paino:
6 kg.

Värivaihtoehdot:
Harmaa, punaruskea, laivastonsininen.

Materiaalit:
Päällinen 100 % polyesteri.
Täyte: lasihelmet 95 %, polyesterivanu 5 %.

Sertifikaatit:
CE-merkintä sekä Sedex-, Öko-Tex 100-, SGS- ja BSCI-sertifikaatit.

Pesuohjeet:
Konepesu 40°C, kuivatus vaakatasossa, ei rumpukuivausta.
Tuuletus ja ravistelu, ei saa tampata tai imuroida.

Lisätiedot:
Tutustu myös muihin Cura-tuotteisiin.
Huom! Painopeittoa ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille. On tärkeää, että lapsi voi poistaa peiton itse. Jos sinulla on todettu vakava alentunut keuhkokapasiteetti ja/tai lihasvoima, sinun tulee neuvotella peiton käytöstä lääkärisi kanssa.

Poista

Toimituskulut alk. 19.00,
Postnord MyPack Home -kotiinkuljetus


Toimitusaika 3–7 arkipäivää.

Cura of Sweden

CURA of Sweden on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Yritys työskentelee innovatiivisten makuuhuonetuotteiden kanssa, jotka edistävät parempaa unta. Nopeasti kasvavan tuotevalikoiman ja suuren jakeluverkoston avulla yritys pyrkii saavuttamaan pitkän aikavälin tavoitteemme tulla maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi innovatiivisten ja laadukkaiden makuuhuoneen tuotteiden osalta, paremman unen ja hyvinvoinnin puolesta.

Lue lisää

Kysy tästä tuotteesta
    Saatat myös pitää näistä: