x

Kirjaudu sisään


Luo uusi tunnus

Verkkokaupassa ilmainen toimitus kaikkiin uusiin tilauksiin.

X

Furninova
Kibo-sohva

Furninova
Kibo-sohva

1 400,00 3 513,00 

Furninovan tyylikäs ja ennen kaikkea mukava Kibo-sohva on ostettavissa verkkokaupastamme kuvan irrotettavalla, vaalealla Mariam Sand -kankaalla. Sohvan jalat ovat valkoiseksi käsiteltyä puuta ja runko 100 % FSC-sertifioitua puuta. Muut verhoilu- ja jalkavaihtoehdot ovat ostettavissa myymälöistämme. Furninovan kaikki kangasvaihtoehdot ovat katseltavissa täällä ja nahkavaihtoehdot täällä.

Sohvassa on ihana Memory Foam -täyte (CM). Täytteen ytimessä on kylmävaahtoa, joka on päällä on memory foam -kerros. Kokonaisuus on vuorattu kuituvanulla, ja päällistyynyssä on höyhentäyte. Selkätyynyt ovat höyhen- ja pallokuitusekoitetta. Lopputuloksena on täydellisen mukava sohva kotoisaan rentoutumiseen.

Saatavissa on useita eri kokoja. Verkkokaupasta ostettavien kokoonpanojen lisäksi saatavilla on myös saman sarjan nojatuoli ja rahi.

Isossa, 3-istuttavassa kulmasohvassa pitkän sivun voi valita joko oikealle tai vasemmalle. Samoin divaanisohvassa divaanin puolisuus on valittavissa.

Koot:
2,5-istuttava 204 x 94 x 82 cm.
3-istuttava 233 x 94 x 82 cm.
Divaanisohva 287 x 146 x 82 cm.
Kulmasohva 2,5-istuttava 279 x 279 cm.
Kulmasohva 3-istuttava 279 x 308 cm.

Verhoilu:
Irrotettava vaalea Mariam Sand (100 % puuvilla).
Martidale 22 000.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Valkoiseksi käsitellyt puujalat.

Lisätiedot:
Tutustu myös muuhun sohvavalikoimaamme.

Poista


Tilaustuote, toimitusaika-arvio 10–12 viikkoa.
Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.
Tuote ostettavissa vain myymälästä.

Furninova

Ruotsalainen Furninova valmistaa lähes 700 sohvaa ja tuolia päivässä. Furninovan laaja materiaalivalikoima auttaa räätälöimään jokaisen tuotteen asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti, panostaen laatuun, mukavuuteen ja käytännöllisiin ratkaisuihin.Furninova tunnetaan vastuullisuudestaan, ja yritys on Forest Stewardship Councilin (FSC) jäsen. Kaikissa Furninovan puurakenteisissa tuotteissa käytetään 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Lue lisää

Kysy tästä tuotteesta